«Kunnskap for framtida»

Campus

INFO_FOTO_BYGG_Biblioteket_rgb_LINE_SJOHELLE_2012_620.jpg

Høgskulen ligger fem minutters gange fra sentrum og har gode og moderne fasiliteter.

På campus er det to kantiner og ein bokhandel. I tillegg er det god tilgang til datamaskiner og nettverk, og det er mange spesialrom som studio, redaksjonslokale og teatersal. Sammen med øvingsrom, datarom og lesesaler gir dette gode rammevilkår for læring.

Datarom, trådlaust nettverk og språklaboratorium

Det er flere åpne datarom ved høgskolen med rundt 300 PC-er. I tillegg finnes et digitalt språklaboratorium og en rekke grupperom med PC. Høgskolen har trådløst nettverk på store deler av campus, slik at en kan koble seg til internett nærmest hvor som helst. Studenter kan også inngå avtale med høgskolen om kjøp av bærbar PC.

CANVAS og fellesmail

Høgskolen i Volda bruker den digitale læringsarenaen Canvas som verktøy i en rekke studier, både til samarbeidslæring og informasjonsutveksling. Alle studentar får ved studiestart tildelt epostadresse. Her vert du orientert om det som skjer på dei forskjellige avdelingane, aktivitetar på fritida og andre ting som skjer på høgskulen.

Spesialrom

Høgskulen har godt utstyrte spesialrom for praktiske og estetiske fag som musikk, forming, idrett og drama. Musikkseksjonen disponerer også eget lydstudio og vi har egne IKT-studierom. Avdeling for mediefag har svært gode redaksjonslokaler, og er blant de fremste på digitalisering av fjernsyn og radio.

Bokhandel

Studentsamskipnaden (Sfs) har bokhandel på høgskoleområdet. Her kan du kjøpe pensumlitteratur, et godt utvalg fagbøker og andre ting du trenger til studiet.

Kantine

Vi har en stor og flott kantine i Berte Kanutte- huset. Her serveres kald og varm mat, dagens middag og à la carte fra meny. I tillegg har vi en lunsjkantine i Kaarstad- huset og et lite utvalg av kaldmat i bokhandelen.

Bygg for alle

Bygg for alle er et nettsted forvaltet av Statsbygg, og gir deg informasjon om tilgjengeligheten til rommene i de fleste bygg på campus. Her finner du detaljer om de enkelte lokaler, mulige hindringer på veien dit, og alternativ for ulike gruppe av funksjonshemminger.